Nyugtató illóolajok, amelyek béke és elégedettség érzetét keltik

Az illóolajok használatával letértünk a pályáról. Olyan társadalomban élünk, amely szédítő tempóban működik. A munka és a gyerekek, a tevékenységek és az okostelefonjainkon megjelenő csípős értesítések között az agyunk szó szerint rohan az ébredés pillanatától egészen az összeomlásig vagy az elájulásig.

Ez a NAGY ok, amiért az illóolajokhoz fordultunk, hogy támogassuk érzelmi jólétünket. Ez magában foglalja az illóolajok alváshoz, illetve infraszaunázáshoz való használatát és az illóolajok megnyugtatását, hogy ne csak este, hanem egész nap pihenhessünk! Családunk már több mint négy éve használ illóolajokat - mióta megtettük az ugrást, és megragadtunk egy fiatal élő kezdőkészletet (Életünk legjobb döntése!).

A legjobb nyugtató illóolajok

1. Pacsuli
Ez az olaj erősen földel és központosít. Nagyon magas a szeszkviterpénekben, ami azt jelenti, hogy képes az agy érzelmi központjának ellazítására, az érzelmi egyensúly támogatására és az elme energetizálására. Egyáltalán nem érdekel az illata, ezért keverjük össze a pacsuliolajat egy citrusolajjal vagy levendulával, hogy vonzóbb illatot teremtsünk. Ezt helyileg vagy szórva kell alkalmazni.

2. Fodormenta
Ez egy ilyen stimuláló illat, de segít a légző- és idegrendszer ellazításában is. Ez hatalmas, ha úgy érzed, hogy olyan vagyok, mint amit „go-go-go módnak” hívok. A légzés lelassítása az egyik leghatékonyabb dolog, amit tehet a test ellazításáért. A fodormenta segíthet az érzelmi blokkok megnyitásában és felszabadításában (vigyázzon itt a könnyekre), és elősegítse az egyensúly érzését.

3. Neroli
Az olajnak meg kell halnia! De nagyon drága is. Az itt található olajok különböző árkategóriákban vannak, így mindenki találhat valamit a költségvetésének megfelelőnek. Az ókori egyiptomiak arra használták, hogy támogassák a tested elméjének, testének és szellemének természetes gyógyulását. Ez stabilizálja és erősíti az érzelmeket, elősegíti a békét, a bizalmat és a tudatosságot. Ez hozza mindent a középpontba!

4. Levendula
Ezt az illóolajat felhasználási módjai miatt nagyra értékelik. Gyakran viccelődök, hogy ha nem tudja, mit használjon, próbáljon ki levendulát. Az illóolajok megnyugtatásakor ez a legjobb (és legalapvetőbb) kiindulási blokk. A legjobb az egészben, hogy minden korosztály számára használható ! Ráadásul az illat itt nagyon vonzó a legtöbb számára.

5. Rózsa
Ó, Rose !!! Ez az illóolajok között a legmagasabb gyakorisággal. Megteremti az egyensúly, a harmónia és a jólét érzését, és felemeli az elmét. Olyan mágneses energiát hoz létre, amely vonzza a szeretetet és örömet okoz a szívnek. Ez egyben a legdrágább olaj, amelyet megvásárolhat. Az egyetlen alkalom, hogy megveszem Valentin-nap körül, amikor 10% kedvezménnyel kapható.

6. Bergamott
Ez egy olyan kedves illat, amely kiegyensúlyozza a hormonokat, megnyugtatja az érzelmeket és támogatja a szorongó érzések, a stressz és a feszültség természetes felszabadulását . Ez az olaj, amelyet a legtöbb férfi szeret, és nagyon megfizethető is.

7. Ylang ylang
Ha olyan nyugtató illóolajat keres, amely minden alapját lefedi - nyugtató, relaxáló, stresszoldó és egészséges alvást támogató -, akkor ez az illóolaj. Ez az olaj támogatja a pihenést, kiegyensúlyozza a férfi és a női energiát, és helyreállítja a bizalmat és az egyensúlyt. És még egyszer, ha olyan olajat talál, amelyet nem szeret az illata, csak adjon hozzá egy citrusolajat, mentaolajat vagy levendulát.

8. Citrom
Tökéletes nyugtató illóolaj reggelre. SZERETEM a citrom és a fodormenta szórásával kezdeni a reggelemet. Szintén szuper hasznos a gyerekek mozgásában és motivációjában az iskolába. Ez az olaj serkenti, felpezsdíti és elősegíti a jó közérzet mélységét.

9. német kamilla
Ez az olaj nagyszerű, mert elektromos frekvenciája elősegíti a békét és a harmóniát, ezzel biztonságérzetet keltve. Az olaj nem olyan nagy, mert azt hiszem, a magas égig büdös. Még akkor is, ha élvezi a kamilla teát (amit én is csinálok!).

10. Melissa
Még egy utolsó kipróbálandó illóolaj a Melissa. Kihozza a szelídséget . Az agy limbikus részére (az érzelmek és az emlékezet központjára) gyakorolt ​​erőteljes hatása miatt nagyon megnyugtató és kiegyensúlyozó az érzelmekkel szemben.

Hogyan kell alkalmazni a nyugtató illóolajokat.

Az illóolajok általában háromféleképpen használhatók: belső (azaz lenyelés), aromás és helyi alkalmazás. Érzelmi támogatásért vagy kikapcsolódásért nem fogyasztana illóolajat, ezért nem megyek oda. Csak a diffúzióra és a helyi alkalmazásra összpontosítok.

Read more