Robotime kézzel készített kirakójátékok gyerekeknek és felnőtteknek

Jelenleg a barkácsolással készített, kézzel készített játékok és kézműves foglalkozások a szabadidő és a szórakozás trendjévé váltak. Sok gyermek és felnőtt élvezni fogja az életet, és teljes teljesítményérzetet szerez azzal, ha szabadidejében kézműves 3D-s puzzle kirakó termékeket készít. A kézműves termékek ismert szállítójaként a Robotime elkötelezett amellett, hogy ötletes és kreatív, saját készítésű, barkácsolással készülő eredeti termékeket kínáljon a globális fogyasztók számára, így a nyilvánosság megismerheti a nyugodt, innovatív és szabad életmódot.

A Rokr csúcskategóriás precíziós márka, amely az új geek trendet vezeti A Rokr egy klassz geek márka, amely ötvözi a gépek szépségét a tudományos kutatással, kielégítve a geek fanatikus meggyőződését, akik csodálják a technológiát, a szabadságot és a kreativitást. Az LG sorozat, az LK sorozat és az LS sorozat termékei a márka remekművei.

Az LG502 az Orbital Ball modellje. Ihlette a titokzatos inkai ősi város a perui Andok-hegységben. Több mint 10 000 évvel ezelőtt az energia gyöngyök gazdagok voltak az inkák civilizáció őskori falujában, amely átlapolt pályák mentén gördült be a malomkőbe. Ez egyben a Zuma játék prototípusa, amelyet ismerünk.

A ROKR sorozatú modellek a Robotime független kutatás és fejlesztés összekapcsolási technológiáját alkalmazzák, a német Laval fúvóka- és CO2 lézervágási technológiával párosítva annak biztosítása érdekében, hogy minden modellt pontosan és egyszerűen, ragasztó vagy egyéb speciális eszközök nélkül állítsanak össze. Az új LK601 régimódi kivetítőt kézi hajtású generátor hajtja. Speciális, akkumulátormentes és környezetbarát. Ez a legjobb választás strébereknek és csúcskategóriás precíziós modell rajongóknak.

Az LS sorozat tervezési háttere egy ilyen történet: A földi források kimerülnek a 21. században. Az emberek új otthont keresnek a Galaxisban. A ROKR 2050-ben indítja az LS sorozatú űrflottát a Marsra, hivatalosan megnyílik a ROKR űrprogram. Az LS sorozat LS402 Curiosity Roverje napenergiát szolgáltat. Nem igényel semmilyen külső energiát, például elemeket. Akkumulátor és ragasztó nélkül tökéletesen fenntartja a ROKR sorozat termékeinek zöld termékjellemzőit és koncepcióit.

A Vitascope LK601 barkácsoló filmvetítő valódi filmeket képes lejátszani! Klasszikus kivitel kézi hajtókarral, kielégíti a film szerelmeseit mind a kézművességben, mind a játékban. Helyezze darabonként össze a mechanizmust, és tegye rá a fekete-fehér filmet. Élvezze a mozit barátaival és családjával együtt!

Robotime mechanikus mozdony LK701 vonat modell rendkívüli tervezésű. A tengelyes hajtókerekek igazi színhelye. A rugós és a sebességváltós vonatokkal egyedül elkészítheti a modult, és felszámolással működtetheti. A valaha volt legjobb ajándék és hobbi kézműveseknek és gépészkedvelőknek!

Az LK702 légijármű retro léghajó modelljének robotidő másolatát felcsavarható rugó hajtja. Steampunk kilátásokkal, finom fa csontvázzal. Hajtsa végre az elméjét hajtóművek és repülőgépek gyártásával. Nézd, ahogy rohan ki a forgó légcsavarjaival!

A Robotime LS504 Navitas Rover 100% -ban napenergiával működik. A NASA kutatási űrjárműje ihlette, és ötvözi a STEM koncepciókat. Az LS504 feladata új energiaforrások összegyűjtése és táborokba történő szállítása tudományos kutatás céljából.
Read more